gsp walterload

Livrare și retur

Livrarea produselor


Livrarea produselor se va face in termen de aproximativ 48 de ore de la inregistrarea comenzii pe site, in limita disponibilitatii stocului si in fuctie de acoperirea zonelor de livrare a curierului.Ne asumăm dreptul de a întârzia o comandă până la maxim 5 zile lucrătoare. Nu ne asumăm eventualele comisioane legate de transport sau transfer bancar. În situații excepționale, care nu țin de IndustrialExim.ro, livrarea se va face cu întârziere.

Costurile care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor sau costul transportului pentru comenzile sub 100 euro sau în afara razei de acoperire a FAN Courier. Toate comenzile mai mari de 100 euro au transport gratuit pe raza de acoperire a FAN Courier. Comenzile mai mici de 100 euro au un cost de transport de 15 lei în București și 20 de lei în țară (în raza de acoperire FAN Courier). 

 

Termenii de mai sus se referă la livrările de pe teritoriul României. Pentru livrări în afara României vă rugăm să ne contactați la comenzi@IndustrialExim.ro înainte de a plasa comanda. 

La primirea coletului vă rugăm să verificați integritatea ambalajului. Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conținutul unor colete le puteți face în momentul livrării, putând refuza primirea coletului. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte sunt nule. 

 

Returnarea produselor


Pentru returnarea produselor, se aplica anumite condiții. Acestea pot fi găsite în mai jos.

Înainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând cu ziua în care intra în posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Nu se vor returna produsele care se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepția cazurilor în care părțile au convenit altfel: c) contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum și acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Toate articolele trebuie să se afle în ambalajul lor original, nedeschis și sigilat. Produsele cu ambalajele deschise sau deteriorate nu pot fi returnate.

Sunt eligibile numai articolele standard din lista de prețuri validă la momentul solicitării returului.

Produsele care urmează a fi scoase sau au fost scoase din fabricație nu pot fi returnate

Sculele cumpărate prin promoțiile speciale nu pot fi returnate.

Nu sunt eligibile pentru retur produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire, zgârieturi, ciobituri, lovituri, produsele cărora le lipsesc accesorii.

 

În cazul în care produsul nu se potrivește cu descrierea, va rugam sa ne contactați pe adresa de email comenzi@IndustrialExim.ro.

Pentru inregistrarea unui retur, va rugam sa completati cererea de returnare din sectiunea Cerere retur. Inainte de a completa cererea de retur, va rugam sa verificati daca produsele respecta termenii stipulati in politica de retur de pe site-ul nostru.